Smiling Dogs — Opvoedings- en gedragscoach voor honden

Hey, mijn naam is Patricia.

Ik ben zelf afkomstig van het platteland, zou zeggen ben er geboren en getogen, maar geboren ben ik in een stad. Ik heb heel mijn leven honden gehad, alle mogelijke rassen. Van een echte stratiér (straathond) tot een Collie een Duitse herder, Dalmatiër, Akita inu, Cocker spaniël, Bouvier, mechelse herders…. noem maar op. Momenteel is Sky onze border collie “the ruler of the house”.

Patricia Ceuppens hondencoach

Smiling Dogs — Opvoedings- en gedragscoach voor honden

Liefde voor het lesgeven.

Ik ben jong begonnen met les volgen in een hondenschool, enkele jaren later ben ik dan zelf les gaan geven in deze school, met heel veel passie. Ik deed dit heel graag, zat meer op de school dan thuis soms. Maar na lange tijd had ik het gevoel dat dit niet echt mijn ding was. Les geven aan grote groepen, soms echt heel grote groepen, en dit volgens de regels van de school. Waar in de afgelopen decennia nooit iets veranderde aan de manier van lesgeven. Weet je, in gewone scholen waar kinderen naartoe gaan, moeten ze zich ook aanpassen aan de evolutie, dat miste ik. Ik heb enkele jaren geleden besloten om hier mee te stoppen, ik wou zelf lesgeven op mijn manier.

logo van Smiling Dogs
Smiling Dogs — Opvoedings- en gedragscoach voor honden

Opleidingen

Bijscholing en andere ervaringen zijn belangrijk. Je niet bijscholen, is stilstaan. Daarom volg ik na de vele jaren lesgeven ook zelf nog opleidingen en leuke cursussen om u nog beter kunnen bij te staan. Hieronder vindt u een greep uit de meer dan 20 opleidingen, semenaries en diploma's die ik reeds heb behaald. De groei naar kennis is nog niet ten einde !

Een greep uit mijn diploma's & seminaries